Udskriv

Skab bedre resultater med godt samarbejde!

Sådan skaber du mere arbejdsglæde og bedre resultater

Når der sættes fokus på samspillet mellem forskellighederne i en gruppe/et team/en afdeling - skabes der rum til samarbejde og produktivitet.

Vi har +10 års erfaring med at skabe workshops om godt samarbejde, der giver større arbejdsglæde og forbedret kommunikation, som fører til forbedrede resultater.
 
Konflikter, problemer, mis-kommunikation kan sluge op til 50% af arbejdstiden. Og det er 50 % dårligere resultater vi taler om!
 
Great Place to Work Institute peger på i en benchmarking analyse, at virksomheder med glade medarbejdere tjener 60 procent mere end virksomheder med mindre glade medarbejdere. Læs mere her.
 
Gør noget ved det - skab et velfungerende team/gruppe/afdeling - og opnå bedre resultater. Så enkelt kan det siges!
 
Sådan kan du få det
Vi holder formøde om udfordringer og ønsker.
Derpå sammensætter vi et program med modeller og værktøjer og team coaching - og evt. individuel coaching - som får opløst problemer og konflikter i hverdagen - skaber nyt fokus - nye gode vaner - og forbedrede resultater.

Din investering og dit udbytte
Din investering er 1-2 dages konsulentassistance - evt. individuelle sessioner - opfulgt af 1-2 gange teamcoaching, for at sikre et varigt resultat.
Dit udbytte er et team/en gruppe/en afdeling med forbedret samarbejde og kommunikation, som fører til forbedrede resultater.

   Forbedret arbejdsklima fører til forbedrede resultater

Kontakt os på tlf. 30 30 72 90. Eller send en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med dine data, og bed os kontakte dig på et givent tidspunkt.