Udskriv

Realisering nu!

Vi har erfaring for at rigtig mange mennesker har svært ved at eksekvere - og komme fra tanker til handlinger.
 
Hører du til gruppen af mennesker, som har rigtig mange opgaver og mål og ting som du gerne vil, men ikke lige får gjort? Eller kun får gennemført 20-80 % af?
Sidder du hver aften foran pc'en 1-3 timer med dagens hængepartier?
Tyr du til overspringhandlinger, som dræner energien, fremfor gode energigivende pauser?

For-meget-paa-tallerkenen
Mange er ikke realistiske omkring hvor lang tid ting tager. Og de multitasker og laver 5 ting en femtedel færdig, fremfor færre ting helt færdige. Og mange falder i overspringshandlinger. Eller deltager i for mange ufrugtbare møder. Osv.
 
Du kender det sikkert. Og du lover dig selv hvergang - at i morgen så gør jeg det anderledes.....
 
I stedet for at slå dig selv oven i hovedet, kan det være du behøver en hjælpende hånd til at få skabt nye gode vaner - til at komme fra tanke til handling! Og til at prioritere effektivt.
 
Hos UdviklingSvej finder du en række hjælpemidler til at realisere det der skal til. Så du tager lederskab og gør det du siger. Prioriterer. Når mere. Bevarer overblikket. Skaber bedre resultater. Leder bedre. Kommunikerer klarere. Det der skal til for at din rækkevidde øges og du har en bedre hverdag med plads til dig selv og livet, samtidig med at du skaber større resultater.
 
Er det nu du vil skabe forandring og tage action ! Og lære hvordan du kan agere, fremfor at reagere. Det starter med det første skridt!
 
Hos os kan du vælge kursus, online kursus, coaching, individuel træning - og en kombi - præcis det der passer til dig og din situation og foretrukne læringstil.  Check vores web-shop.
Du kan også kigge i vores oversigt over kurser og træningsforløb.
 
Du er velkommen til at ringe og aftale det der vil skabe nye gode vaner og realiseringer for dig - eller dit team/din afdeling. Tlf. 30 30 72 90.
 
Kom godt i gang hurtigst muligt med at skabe nye gode vaner - og resultater - for dig selv - og dine medarbejdere. Så høster i gevinsterne - i form af at nå mere med mere overskud.