Udskriv

Online kurset: Sådan når du dine mål

Vi er klar med vores nye Goal Succession Program "Målvejen - den ultimative guide til at nå helt i mål".

Du kan se præsentationsvideo her.

I Goal Succession programmet er der kurser - også et online kursus "Sådan når du dine mål".

Kurset består af 4 undervisningsvideoer, kursusmanual, opgaver og målsheets.

I løbet af kurset kommer du igennem de 10 trin til at nå dine mål. Du lærer hvordan du kommer fra løse tanker, til et struktureret katalog over dine drømme, og hvordan du omformer dem til operationelle mål og det du kan gøre det der skal til, for at komme hele vejen til det opnåede mål.

Du lærer også at bruge begge hjernehalvdele til at støtte dig i at nå dine mål.

Processen fra drømme til opnåede mål, er en proces, som du kan bruge igen og igen.

Prisen er sat så alle kan være med. Kurset koster nemlig kun 799 kr. uden moms som normalpris = 999 kr. inkl. moms.  Er det lige prisen værd, for at nå dine mål år efter år?

Du kan købe kurset her.

OBS. Du får adgang til hele kurset for én person. Når du køber kurset siger du ja til at overholde vores forretningsbetingelser, som bl.a. siger, at du ikke må distribuere kurset til andre.

I vores online kursuslinje er der disse kurser:

  • Nå alle dine mål - Goal Succession Program". Du får hele processen fra drømme og tanker til opnåede mål - med dine fokusområder, mål definition, handlingsplaner og den mindsetting der bringer dig i mål. Både for egne mål og for arbejdsmål. Køb her.
  • Effektiv og balanceret tidsstyring - nå mere med mere overskud. DU får hele planlægningsprocessen fra overblik, estimering, prioritering og handling. Effektive planlægnings, evaluerings- og lærings-værktøj'er. Om at skabe mere energi i hverdagen. Om ros, succes og styrke. Håndtering af mails, afbrydelser og overspringshandlinger - og fokus på det vigtigste. Og med tillægsmodulet: Få dig selv med i din planlægning. Køb her.

Vi annoncerer løbende events og kurser. Hold øje med nyhedsbrevet, som du tilmelder dig --->