Udskriv

Om UdviklingSvej

Hos UdviklingSvej får du value for money

 
Vi hjælper arbejdspladser og mennesker med at styrke talenter og ressourcer
til at skabe de ønskede resultater!
 

UdviklingSvej blev stiftet februar 2005, af Bente Bøllingtoft Lindstrøm.

Vi tilbyder inspiration, uddannelse og træning på danske arbejdspladser og i Kgs. Lyngby. Vi leverer konsulentopgaver, kurser,  workshops, coaching og lederudvikling på din arbejdsplads. Vi er dedikerede til at skabe de ønskede resultater.

 
UdviklingSvej - leder organisationer og mennesker til succes !
 

UdviklingSvej er foretrukken leverandør af kurser, konsulentopgaver og coaching til danske arbejdspladser og mennesker, der ønsker at opnå det bedste på alle livsområder – med fokus og ressourcer til de vigtigste ting.

Hos os får du unikke redskaber, der bringer dig fremad.

 
            Vi finder guldet og får det til at funkle          
 

UdviklingSvej er til dig, som ønsker en professionel samarbejdspartner til udvikling, der medfører handling og resultater.

Hos os får du redskaber til udvikling af ledere, medarbejdere og organisationen, som kan måles direkte på bundlinjen.

Maskiner, penge og systemer er instrumenter til resultater,
men det er mennesker som får det til at ske!
 

Referencer

UdviklingSvej har udviklet ledere og medarbejdere bl.a. fra:

AGA, Amagerbanken, Axellus, Berlingske, Boehringer Ingelheim, Bonnier Publications, British Airways, Coop, Coop IT, Dansk Droge, Dansk IT, CSC, Danske Bank, Deloitte, DHL, Edlund, Finansbanken, Grontmij Carl Bro, Hilti, IHI/Bhupa, KMD, Lego, Letpension, Lexmark, Lokalenergi, Magasin, Matas, Milestone Systems, M T Højgaard, Niras, NKT Holding, NNE Pharmaplan, NNIT, Nordea, Nokia, Novo Nordisk, Nworks, Oracle, Pensam, PFA Pension, PKA+, Politiken, ProCard, Radisson, Røsler Distribution, Salix, Superfos, TATA Consultancy Services, TDC, Telcon, Telia, Tryg,  UPS og Valora Trade.

Offentligt/Organisationer:

Akademisk Arkitektforening, ACV, AMS, CO-Industri, Din Fagforening, DSB, Forsvaret, Fødevarestyrelsen, Grønlands Hjemmestyre, Holbæk Sygehus, Kalundborg Sygehus, Movia, Rigshospitalet, Scleroseforeningen, Socialpædagisk Landsforbund, Sputnik STU, Sundhedsstyrelsen, TEC København, UCL (University College Lillebælt)

Kommuner:

Egedal, Gentofte, Gladsaxe, Greve, Guldborgsund, Hvidovre, Københavns, Nuuk, Roskilde, Rødovre, Slagelse, Sorø,Tårnby Kommune.

Se udvalgte referenceudtalelser.

Bente Bøllingtoft Lindstrøm er ejer og leder af UdviklingSvej

Bente er uddannet Cand.mag. (Hovedfag: Dansk. Bifag: Datamatik) fra 1987. Hun fungerede derpå 17½ som afdelingsleder, produktchef, projektleder, salgschef og chefkonsulent, inden hun åbnede UdviklingSvej i februar 2005.

Bente har en række uddannelser indenfor ledelse og udvikling, bl.a. som HR-Coach (3 årig coachuddannelse), Master i kommunikationspsykologi (NLP) og Enneagram Master (persontyper). Bente er desuden certificeret Stress Coach og Internationalt certificeret NLP Træner samt Enneagram Træner.

Bente har i sine 28 erhvervsår opbygget kompetencer indenfor processer og strategi, projektledelse, change management, product management, løsningssalg, salg via EU-udbud, personaleledelse, teamsamarbejde, coaching samt udvikling af ledere, medarbejdere og organisationer.

Bente har fokus på udvikling af mennesker til større lederskab, forbedret kommunikation og samarbejde - med fokus på mål og resultater. Hun er en erfaren foredragsholder, kursustræner og workshopfacilitator.

Bente er Netværks facilitator i Dansk IT siden maj 2005.

Bente er skribent på Leading Capacity og i diverse faglige magasiner og blogs.

Hvis du har lyst til at vide mere om firmaets ejer, kan du se et mere detaljeret C.V. i "Om ejer af firmaet".

CSR

UdviklingSvej støtter arbejdet med børn, unge og kræft. Vi har modtaget tak herfor af Poul Møller, Marketingchef, Kræftens Bekæmpelse, som skriver: "Tak til UdviklingSvej for jeres støtte til arbejdet med børn, unge og kræft.

Konsulenter og samarbejdspartnere

Der ligger en solid erfaring med udvikling af organisationer og mennesker i UdviklingSvej, både hos firmaets ejer og hos de tilknyttede konsulenter, som vi benytter til opgaver hos vores kunder.

Bente har en række uddannelser indenfor ledelse og udvikling, bl.a. som HR-Coach (3 årig coachuddannelse), Master i kommunikationspsykologi (NLP) og Enneagram Master (persontyper). Bente er desuden certificeret Stress Coach og Internationalt certificeret NLP Træner samt Enneagram Træner.

Vi indgår i i et konsulentnetværk med erfarne og certificerede  konsulenter, coaches, terapeuter og psykologer, der er specialister i at arbejde professionelt med forandringsprocesser og udviklingsopgaver for en række virksomheder. Det giver mulighed for at inddrage de konsulenter, der er behov for til den enkelte opgave.