Udskriv

Karriererådgivningsforløb

Karriererådgivningsforløb - vinder jobsøgning
 
Find dit drømmejob og gå hele vejen til kontrakten er i hus. 
Med et karriererådgivningsforløb hos UdviklingSvej, får du assistance til at finde dit drømmejob og redskaber til at få det.
Du får et forløb, som er skræddersyet til dig og dine behov.
 
Lige nu tilbyder vi en karriererådgivningspakke til Kr. 9.800 + moms = 12.250 kr. for:
  • Indkredsning af de områder du har behov for rådgivning på ved 1. møde
  • 2 timers møde med helikopterperspektiv på egnede og ønskede jobs samt strategi for jobsøgning. Vi indkredser hvad du virkelig ønsker jobmæssigt. Du bliver gearet til at blive en supergod projektleder, der tager ansvaret for at finde det rigtige job.
  • 3 x 1 times sparring møde med undervisning i de redskaber du mangler, for at komme i mål i dit drømmejob. Det er fx opstilling af c.v. og ansøgninger, analyse af jobopslag med matchning på det der søges – den gode jobsamtale - og gode fif til job databaser o.a. Dele af forløbet kan du få som telefoncoaching. Det sparer dig transporttid, og du kan modtage din karrieresamtale om aftenen. 
  • Forberedelse og mails, herunder skriftlig feed back på fremsendt c.v. og 2 ansøgninger og eksempler på opstilling af både c.v. og ansøgningsbrev.

Vi får dig godt i vej med at søge jobs med langt større power, end du nogensinde har gjort før. Vi lærer dig at blive en god projektleder på at søge de jobs, der er rigtige for dig, fremfor at spilde din tid på at søge jobs, som ikke rigtig matcher dig. Vi hjælper dig med at udarbejde et karftfuldt materiale og en approach, der fremmer dine chancer for at det er dig, der får det job du vil have.  
 
 
Kontakt os, for at aftale individuelt designet forløb - eller en aftale for arbejdspladsen. Ring på 30 30 72 90.