JULEGAVE TIL MENNESKER i livskrise

Når mennesker rammes af sygdom og handicap – eller kommer i anden form for livskrise – reagerer de bl.a. med følelser af stress, sorg, vrede og håbløshed. Og en frygt for hvad fremtiden bringer.

Der vil være praktiske ting, som kan virke uoverskuelige. Der vil være humørsvingninger og handlingslammelse. Og der er behov for støtte og varm interesse. Pårørende og venner har en vigtig rolle i denne første fase.

I bogen “Inspiration til et godt liv – sammen med sygdom og handicap” kan du læse forfatterens plus 12 personers beretninger om det de havde behov for – og ikke havde behov for.

Du kan også læse om konstruktiv kommunikation med offentlige instanser. Og de ting du må være opmærksom på som sygdoms- eller kriseramt i danmark.

Og du kan læse om hvordan pårørende kan finde en balance mellem den støtte de kan give og deres eget liv.

Bogen er en oplagt julegave til mennesker i livskrise, med sygdom og handicap, til pårørende og til mennesker der arbejder med sygdomsramte.

Bogen kan købes i online boghandler – og lånes på biblioteket – også som e-bog.
Du kan desuden købe signeret bog direkte hos forfatteren (mig).

😍 Jule tilbudspris: 120 kr. ved personlig afhentning i Lyngby. Pris sendt med posten 120+66 kr. som dækker porto og boblekuvert. (Tilbuddet gælder i december 2019.)

Skriv til info@udviklingsvej.dk hvis du vil benytte tilbuddet og glæde dig selv eller en i din omgangskreds med en bog, der giver konkrete indsigter og anvisninger om at skabe et godt liv sammen med sygdom/handicap.

Jeg får ofte mails fra mennesker, som har læst bogen og som er meget begejstrede for de råd og den inspiration, som bogen er spækket med. Det varmer en forfatter, når andre får gavn af to års arbejde med at fylde bogen med inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

UdviklingSvej

Ejer: Bente Bøllingtoft Lindstrøm
Område: 2800 Kgs. Lyngby
Tlf.: 3030 7290
Mail: info@udviklingsvej.dk
CVR nummer: 28 26 93 23

Gå til forsiden

Gør noget andet - og få et andet resultat”

 

  155x155 UdvSvej banner31

Sociale medier

Copyright © 2019 UdviklingSvej. Alle rettigheder reserveret. Webdesign Webkonsulenter.dk