Udskriv

Interne kurser - virksomhedskurser

Vi udformer det kursus og den workshop, som møder jeres specifikke ønsker.

Til inspiration bringer vi en liste over virksomhedskurser og workshops, som vi har på hylden:

Kurser :

"Effektiv og vellykket arbejdsdag" 2 x ½ dags kursus efterfulgt af individuel eller team coaching om at anvende det lærte i den travle hverdag.

"Leadership, kommunikation og gennemslagskraft" 2 x ½ dags kursus efterfulgt af individuel eller team coaching om at anvende det lærte i hverdagen.

"Enneagrammet på arbejde - kend typen og arbejd godt sammen" 2 x ½ dags kursus efterfulgt af individuel eller team coaching om at anvende det lærte i hverdagen.

Workshops :

"Givende møder" Workshop med værktøjer til at skabe effektive, energiske og resultatorienterede møder.

"Lederskab, målstyring og resultater" Kursus/workshop, hvor ledere og specialister får nye redskaber til at opbygge større lederskab og gennemslagskraft samt forbedret styring af mål og ressourcer.

Lederudvikling” Lederudviklingsprogrammer og Ledertræning på arbejdspladsen. Individuelle forløb med træning i at tage lederskab, forvalte sin tid optimalt, fokusere på udbytte, mål og resultater. Redskaber til klar kommunikation, motivation og samarbejde. Der suppleres med kursusmoduler.

"Enneagrammet på arbejde" 2½ times workshop og tips til anvendelse i hverdagen

"Rettidig streshåndtering - Forebyg stress" Workshop med redskaber til at forebygge og håndtere stress på arbejdspladsen. Workshop til ledere. Og workshop til medarbejdere.

Kontakt os for at aftale, det der bedst vil dække jeres behov og forventninger. Tlf. 30 30 72 90.

Se desuden vores oversigt over træningsforløb og åbne kurser her.