Udskriv

Godt liv med sygdom

Bente er specialist i at skabe et godt liv sammen med sygdom og handicap.

I 2011 fik hun en kronisk sygdom uden kur. En gigt og bindevævs sygdom  (systemisk sklerodermi) og har siden fået flere sygdomme (bl.a. fibromyalgi og slidgigt)

Bente har formået at holde fast i sig selv og sin tilværelse som selvstændig. Hun har lagt sit firma om fra at levere kurser over flere dage - til halvdagskurser og workshops, foredrag, online kurser, rådgivning og coaching. Og hun har siden 2013 haft fleksjob i eget firma. 

Bente har i perioden 2012-18 researchet og skrevet bogen "Inspiration til et godt liv - sammen med sygdom og handicap".

I bogen kan du læse hendes historie og interviews med 12 personer, som har formået at skabe et godt liv sammen med sygdom og handicap. Og du får tips og redskaber til at forme dit nye liv. Lige fra den første tid med at kontakte relevante instanser - og komme over forhindringer - til at forme dit nye liv med de kvaliteter og aktiviteter der vil berige dit liv.

Interviewpersonerne er helt almindelige mennesker, som blev ramt af sygdom/handicap - i alderen fra 0 år til 57 år. Du hører hvordan de har håndteret situationen - og skabt et godt liv - ikke på trods af - men sammen med deres sygdom og handicap.

Bogen er udkgivet på forlaget Vilhelm.

Coaching og foredrag

Bente holder foredrag rundt i landet om at skabe et godt liv sammen med sygdom/handicap. Hun coacher mennesker til at skabe et godt liv sammen med sygdom/handicap. Og skriver blogs og artikler om emnet. 

Det er muligt, at bestille Bente til foredrag om 'godt liv med sygdom/handicap' (hele landet) og at bestille coaching om at skabe et godt liv - sammen med sygdom/handicap (hovedstadsområdet eller via skype).

Du kan bestille hende ved at ringe på tlf. 30 30 72 90 - eller via mail: bbl (@) udviklingsvej.dk. Du kan desuden kigge og bestille i web-shoppen under 'godt liv med sygdom'.

Websiden godt-liv-med-sygdom.dk

På denne web-side finder du blogs om emnet. Blogs starter fra oktober 2018.

Du har en sygdom - du er ikke sygdommen!

Sygdom og handicap er én del af dig - du er også så meget andet.

Og det er værd at holde fast i dig selv og folde dine talenter ud - med det du kan - selvom du har sygdom og handicap. 

PS. Du kan fortsat bestille workshops, foredrag og coaching omkring tidsstyring, WLB, stresshåndtering, produktive møder, Enneagrammet og konstruktiv kommunikation.

Her kan du få en smagsprøve på omslaget til bogen.

Du kan bestille signeret bog i vores webshop til 268,75 kr. inkl. levering. Link til webshop

 
omslag inspiration til et godt liv TRYK