Udskriv

Foredrag på arbejdspladsen

Vi holder foredrag, som er tilpasset det specifikke behov for at rykke ledere og medarbejdere hos jer.

Skab forundring og forandring, fremfor at gro fast i vaner,
som er sandet til - og som ikke rykker fremad.

Vi har en række foredrag og mini workshops, som sætter ledere og medarbejdere i højeste gear.
Her ser du vores 6 mest populære foredrag:
  • Effektiv og vellykket arbejdsdag. Styrer du tiden - eller styrer den dig? Nye vinkler og inspiration til at forvalte tiden bedre - og nå mere - og have mere overskud i hverdagen - også efter arbejdstid. Velegnet som inspirations-boost til ledere og medarbejdere, som oplever at de alt for ofte går hjem, med frustrationer over at de ikke har nået alt det de ville. 
  • Kendskab til mennesketyper. Forøg den sociale intelligens og samarbejdsevnerne med viden om de forskellige mennesketypers adfærd og perception - med Enneagrammets 9 mennesketyper. Velegnet til alle som har interne og eksterne samarbejdsrelationer, hvor konstruktiv kommunikation gør en forskel.
  • Effektive og givende møder. Møder med resultater. Inspiration til hvordan I kan gøre møderne langt mere effektive og konstruktive - og til en positiv oplevelse - med større resultater. Lige fra indkaldelse af deltagere - til hvordan I kan få mere dynamik ind i møderne - og en skarp opsummering af konklusioner, så ingen spilder tiden. 
  • Personligt lederskab og gennemslagskraft. Inspirationsoplæg til at tage mere styring, ansvar og lederskab i hverdagen. Gode fif og tips til at fokusere på det vigtige og bevare styrken i vanskelige situationer - og i den travle hverdag. Foredraget tilpasses målgruppen.
  • Mindclearing - balance og kapacitet. Rens din hjerne for negativ og ukonstruktiv tænkning. Byg ny mindsetting op - og vælg dit fokus med omhu. Lær at skabe balance i en travl hverdag - og hvordan du forøger kapaciteten, så du overkommer mere - uden stress.
  • Sådan nås målene. Få inspiration til hvordan egne og arbejdsmæssige mål nås - på en motiverende måde. Hør om hvordan det at bruge begge hjernehalvdele fremmer processen til at nå hele vejen i mål. Og prøv at arbejde med MÅL-PORTALen, som er et holistisk redskab til at opnå sine mål.
  • Fastholdelse af medarbejdere og ledere der får sygdom og handicap. Med udgangspunkt i bogen "Inspiration til et godt liv - sammen med sygdom og handicap gives inspiration og rådgivning omkring støtte og fortsat tilknytning af ansatte der får sygdom og handicap. 

Alle foredrag og workshops tilpasses målgruppen. Om det er ledere eller medarbejdere - funktion - uddannelsesniveau mv.

Vi har flere foredrag at byde på. Når du ringer på 30 30 72 90 og drøfter behovet med os, skaber vi det foredrag/den workshop, som dækker behovet for forandring, nytænkning og vækst.

     Det ses positivt på bundlinjen, når ledere og medarbejdere er top motivererede
og bruger deres ressourcer mest hensigtsmæssigt

Vi leverer også workshops og konsulentopgaver om forandringsprocesser og excellent samarbejde. Læs mere her.