Udskriv

Foredrag i foreninger og skoler

Vi holder foredrag, som er tilpasset det specifikke behov for at mennesker kan skabe et bedre liv.

Skab forundring og forandring, fremfor at gro fast i vaner,
som er sandet til - og som ikke rykker fremad.

Vi har en række foredrag og mini workshops, som booster mennesker og giver overskud og energi til livets udfordringer - og livets muligheder

Her ser du nogle af de mest populære foredrag:

  • Det er aldrig for sent at skabe et godt liv. Inspiration til at skabe et godt liv. Udfra Bentes personlige fortælling om et liv med store udfordringer - og hvordan hun har skabt nye muligheder - perspektiveres de muligheder alle kan vælge for at skabe et godt liv, hvor offerrollen vælges fra og fokus flyttes til at skabe og gribe livets mangfoldighed. 
  • Kend dig selv og andre mennesketyper. Forøg den sociale intelligens og udviklingspotentialet med viden om de forskellige mennesketypers adfærd og måde at opleve verden på. Præsentation af Enneagrammets 9 mennesketyper. Velegnet til alle som ønsker større selvindsigt og indsigt i andre mennesker, for at kunne udvikle sig og trives godt med alle mennesketyper.
  • Tag ejerskab for dit liv - personligt lederskab og gennemslagskraft. Inspirationsoplæg til at tage mere styring, ansvar og lederskab i hverdagen. Gode fif og tips til at fokusere på det vigtige og bevare styrken i vanskelige situationer - og i hverdagen. Foredraget tilpasses målgruppen.
  • Mindclearing - balance og kapacitet. Rens din hjerne for negativ og ukonstruktiv tænkning. Byg ny mindsetting op - og vælg dit fokus med omhu. Lær at skabe balance i en travl hverdag - og hvordan du forøger kapaciteten, så du overkommer mere uden at få stress.
  • Sådan når du dine mål. Præsentation af Goal Succession Program. Få inspiration til hvordan egne og arbejdsmæssige mål nås - på en motiverende måde. Hør om hvordan det at bruge begge hjernehalvdele fremmer processen til at nå hele vejen i mål. Og prøv at arbejde med MÅL-PORTALen.
Foredrag om at skabe et godt liv sammen med sygdom og handicap og som pårørende:
  • Skab et godt liv sammen med sygdom eller handicap. Med udgangspunkt i sin bog "Inspiration til et godt liv - sammen med sygdom og handicap" og egne erfaringer giver Bente et power oplæg til hvordan deltagerne kan skabe et godt liv, hvor offerrollen vælges fra og fokus flyttes til at skabe og gribe livets mangfoldighed. Du kan meget mere end du tror.
  • Håndtering af udfordringer i sunheds- og socialsystemetMed udgangspunkt i sin bog "Inspiration til et godt liv - sammen med sygdom og handicap" og egne erfaringer giver Bente redskaber til at komme bedre igennem forhindringerne i social- og sundhedssystemet. Bl.a. om konstruktiv kommunikation og bisidderstøtte. 
  • Styrk dig som pårørende og hjælp samtidig med at du passer godt på dig selvMed udgangspunkt i sin bog "Inspiration til et godt liv - sammen med sygdom og handicap" og egne erfaringer som syg og som pårørende giver Bente redskaber til at komme igennem et forløb som pårørende uden at brænde ud.

Alle foredrag og workshops tilpasses målgruppen og uddannelsesniveauet. Om det er skoleelever, gymnasieelever, højskole, medlemmer i en forening mv.

Vi har flere foredrag at byde på. Når du ringer på 30 30 72 90 og drøfter behovet med os, skaber vi det foredrag/den workshop, som dækker behovet for forandring, nytænkning og vækst.

     Det er aldrig for sent at skabe et godt liv for dig selv og sammen med andre

Vi leverer også kurser og coaching. Læs om coaching på arbejdspladsen her. Læs om privatbetalt coaching her.

Se oversigt over kurser og træningsforløb her.

Se interne kurser og workshops her.