Udskriv

Forebyg og håndter stresssignaler

Vi ved det godt at arbejdsglæde og et godt grin holder stressen stangen - og at vi producerer mere, når vi er glade. Alligevel går der rigtig mange stressede mennesker rundt og har det dårligt i hverdagen. Og det kan der gøres noget ved!

Den enkelte leder/medarbejder

Vi er klar til at rådgive mennesker med stresssymptomer - til at opbygge nye konstruktive vaner.
Når du vælger stress coaching hos os, får du en række
tips til hvordan du kan forebygge stress og håndtere de stress signaler du mærker - og erstatte med positiv mindsettting og nye gode vaner. Du lærer bl.a. at prioritere og fokusere - og 'skrælle støjen fra'.

Du kan selv gøre en masse i det daglige, for at undgå at ryge i stressfælden. Bl.a. ved at lære at tage lederskab og passe godt på ’dit produktionsapparat’. Vurdere din kapacitet realistisk. Lær at sige fra på den konstruktive måde, når der er FOR meget på tallerkenen. Give dig selv pusterum til at lade op i samvær med andre. Grine noget mere og lære at sige pyt. Lære at fokusere på det der er vigtigst.

Vi har kreeret et stresshåndteringsforløb til stressramte ledere og medarbejdere. Det er på 7 sparring samtaler á 75 min. fordelt over 3-4 måneder, hvor du lærer at forstå mønstrene som fører til stress og hvordan du får opbygget nye konstruktive vaner. Det kan købes her.

Allerede efter 2. møde mærker du, at dit stressniveau er dalende.

Efter sidste samtale er du godt i gang med nye stressfri vaner, og du er klar over, hvordan du vil reagere på faresignalerne i hverdagen, så du kan stoppe op og gøre det der er bedst i situationen.

Arbejdspladsen

Når virksomheden hyrer os til at lave stresspolitik - giver vi vores bud på hvad der bør holdes øje med og hvad som kan forebygges - og hjælper med at udforme en stress guide til ledere og medarbejdere i vorksomheden.

Det betaler sig at forebygge stress. Både på bundlinjen - det koster rigtig meget med stresssyge medarbejdere. Og det betaler sig rent menneskeligt at passe godt på hinanden.

Vi tilbyder forebyggende forløb for medarbejere, som er i fare for at få stress.

Kontakt os for af tale et stress coaching forløb for jeres medarbejdere. Tlf. 30 30 72 90.