Udskriv

Effektiv og balanceret tidsstyring

On line kurset. "Effektiv og balanceret tidsstyring" giver dig nye indsigter og masser af redskaber til at styre dine ressourcer og din tid på en balanceret måde, hvor du når mere med mere overskud i hverdagen.

Målgruppen for kurset er alle som ønsker at blive bedre til at styre tid og ressourcer - og nå mere med overskud i hverdagen. Du kan læse mere om kurset her.

Og du kan se præsentationsvideo her.

Kurset består af 7 moduler. Hvert modul består af undervisningsvideoer, hjemmeopgaver og øveark, som du kan bruge igen og igen. Du får desuden tillægsmodulet "Få dig selv med i din planlægning", når du har købt kurset.

Du kan købe on line tidskursuet i web-shoppen.

Når du har købt dit on line kursus, får du en mail fra os, og du kan derpå logge ind og få adgang til kurset.

Vi anbefaler at du tager 1 modul ad gangen, hvor du gennemgår kursusvideoen, kursusmanualen og øvelserne.

OBS. Du får adgang til hele kurset for én person. Når du køber kurset siger du ja til at overholde vores forretningsbetingelser, som bl.a. siger, at du ikke må distribuere materiale fra kurset til andre.

I vores online kursuslinje er der disse kurser:

  • Nå alle dine mål - Goal Succession Program". Du får hele processen fra drømme og tanker til opnåede mål - med dine fokusområder, mål definition, handlingsplaner og den mindsetting der bringer dig i mål. Både for egne mål og for arbejdsmål. Køb her.
  • Effektiv og balanceret tidsstyring - nå mere med mere overskud. DU får hele planlægningsprocessen fra overblik, estimering, prioritering og handling. Effektive planlægnings, evaluerings- og lærings-værktøj'er. Om at skabe mere energi i hverdagen. Om ros, succes og styrke. Håndtering af mails, afbrydelser og overspringshandlinger - og fokus på det vigtigste. Og med tillægsmodulet: Få dig selv med i din planlægning. Køb her.

Vi annoncerer løbende events og kurser. Hold øje med nyhedsbrevet, som du tilmelder dig --->